Rubrik?!

                      
                                                     Blivande storebror <3





Måndagen ...
gick hur bra som helst med theo hos läkarn. han var så duktig och tog prover mm. han fick ta med en stor variant av nalle phu in på rummet med som vi använde att lyssna på hjärtat, kolla halsen och sticka i fingret som theo sedan skulle få utstå på sig. han har blivit lite rädd för att gå till doktorn nu när det vart s¨mycket med prover mm på senaste. men jag gör ju detta för att han ska må bra :)
han har haft problem med magen sedan han föddes med trög mage ... går för sällan på toa och spyr mängder om det blir för stopp :( *eftersom jag lider med honom av detta så pressar jag läkarna* och nu äntligen händer de grejer :) nu har han fått medecin som han ska äta varje dag :) så nu ska vi testa det och se hur han kommer må av det! väntar på provsvar för gluten med som dom funderade på om han kudne ha!
Så bara vänta och se nu :)

Sedan ... var  ju jag till "läkarn"  eller till barnmorksan igentligen :P hehe . har inte velat skriva om det pga att vi ej berättat för alla våra föräldrar hehe :P vi har ju båda skilda föräldrar! och jag har inte berättat för min pappa och stina ännu :) men hade tänkt vi skulle göra det när vi träffas på fredag för vi ska ut och äta med dom och även brorsan . men vet att stina läser min blogg :) så om du nu läser det här ändå rå så blir du nog glad ändå :)
men vi tänkte/tänker berätta de för er på fredag annars om du nu inte ser det här hehe :) ja nu vart det invecklat men ni förstår nog haha.
Jag & Johan ska bli föräldrar i slutet på april <3
det ska bli så fruktansvärtroligt och längtar som bara den efter det lilla miraklet i magen. ska bli mysigt att gå med magen igen ... och att få gå på UL igen.


Igår ... tillbringade jag hela dagen med karro :) jag cyklade och lämna theo vid hav 10 sedan till karro och tänkte ja skulle kolla vad hon skulle ha för sig bara :) men vi bestämde oss för att gå på köpis ... vart en heldag kan man säga . var jätte mysigt :) ... sedan hämtade vi pojkarna och köpte med lite fika åkte till en lekpark så dom stoja runt där en stund. men de var så sjukt kallt så vi for hemåt på skilda håll :)
när vi kom hem jag och theo började jag med maten :) älsklingen kom hem och åt ... sedan for han iväg och klippte sig :) köpte en blomma och hämtade sedan oss så åkte vi till hedesunda :) johans pappa fyllde år så vi var dit och fikade lite ...sedan vart de mys i soffan resten av kvällen.

Idag har jag jobbat 7-14.30 tillsammans med min fatser för första gången :P har jobbat där sedan april och aldrig har vi jobbat ihop ... bara gått om varandra :P hehe . men det gick kanon som vi gjort det jämt ungefär :)
sedan har jag vart till komvux och fixat ansökan till våren så jag ska börja plugga första terminen och sedan får vi se hur det blir när bebisen väll kommit om jag ska fortsätta eftersom jag ska läsa distans eller hur jag ska göra.
men hoppas kunna fortsätta :) så jag gör klart 2 terminer iallafall :)

Imorn ... ska jag jobba 7-14.30 igen :) efter det ska jag till optikern och fixa så körkortstillståndet blir klart nån gång så man kan börja köra nån gång med :) vill ju ha det nu när man ska ha barn igen :)
sedan får vi se vad dagen bjuder på :) .. blir ju sen hem så blir nog inte mer än mat å lägga theo :)

Sedan på fredag så ska vi ju som sagt ut och äta <3

Ha en trevlig kväll allesammans!

vid liv?

Jo jag lever ...

har inte bloggat sedan i måndags :( ...har bara vart så mycket annat och varken ork/lust/tid har jag funnit åt att blogga heler. kanske har en blogg-svacka eller så beror det på något helt annat. extrem trötthet har iallafall tagit över min kropp de senaste dagarna.

Så vad har då hänt?

jag har jobbat måndag, tisdag, torsdag och lördag dena vecka. det har gått bra  förutommin trötthet då.
jag trivs så bra på mitt jobb och med alla underbara arbetskamrater <3
i fredags fyllde jag även 26år *grattis till mig* och vill såklart tacka alla som kom hit/ringde/sms:ade och skrev på facebook :) ni är helt underbara allihopa! hade en kanon dag/kväll <3

Vi har hämtat hem våran kisse-miss idag :) theo har inte förståt att den är lite rädd för honom. men han har lärt sig att det gör ont av klorna ;) hehe ... "Mamma katten rivde mig..."  de kommer blir roligt att se hur det blir!
han ska heta cooling säger theo men ändå springer han runt och ropar kisse-missen.

Imorn ska vi till barnkliniken jag och theo. han har fått remiss dit från valbo hc så vi får se vad dom tänker göra. det jag vet är att dom ska kolla efter ev gluten allergi ... men hoppas det kommer gå braoch att theo är duktig. han är inte så förtjust i att gå till dokton längre nu efter förra veckan då det blev 2 dagar irad med provtagningar vilket innebar stick i fingret mm  ... hehe måste berätta en rolig sak theo sa när vi var där ;)
sköterskan sa att theo skulle få kissa i en mugg ... och han nicka å sa att han skulle det. när vi kommer in på toan och har stängt dörren säger han " men mamma, man ska inte kissa i muggen . man ska kissa på toaleten ju ... " det lätt så roligt och jag kunde inte låtta bli att skratta och försöka förklara att man får kissa i en mugg när man är hos doktorn, för annars kan inte doktorn veta om man är sjuk eller mår bra :)

ska själv till läkarn imorn och då ska theo få vara med pappa sin en stund. vill kunna gå ensam och slappna av inte behöva ha koll på theo när jag oxså ska lyssna och fokuserapå det personen säger.
så kommer älsklingen och hämtar mig efterått sedan!

Nu ska jag snart gå och sova eftersomjag är så trött och seg. och man vet ju inte hur mycket man får sova med en vild liten kattunge här hemma <3

mera uppdate kommer när det kommer <3

Puss & kram

helgen <3

jobbade kväll i torsdag och fredags och båda dagarna gick kanon som alltid :)
i fredags kom theos farfar och hämtade honom han skulle få sova där för att pappa hans jobbade kväll med.
resten av kvällen efter jobbet var vi enbart hemma å tog det lugnt :)
lördags jobbade jag 7-15 sedan hem å ducha bytte om mm sedan tjejkväll hemma hos maria :)
hade en kanon kväll och det var riktigt skoj. tjejerna drog till krogen ... älsklingen hämtade mig vi höll oss nykter båda två dena helg :) känns bra och behövdes!
hade en kanon kväll helt enkelt . Less för de krånglar med bilderna :(
men dom läggs upp på facebook snart eller ev imorn :P
glömde ju skriva att maria gav oss en jätte fin ask med våra namn å smycken inuti <3 underbara tjej!




i söndags fick vi hem theo :)
vi var hemma ett tag inann jag tog tag i allt skräp som blir när man soterat så fint och panten med.
så packade vi in oss i "bilen-bussen" och for till coop sedan hem till mamma å peter för en snabb fika och kolla läget mm sedan hem och bara myste!

jobbat 7-12 idag det gick kanon.
sedan har jag och theo haft en mysdag i soffan, duchat och läst saga :)
nu sover han sin andra natt utan blöja :D jag är sååå stolt över honom att han vill och att hans första natt gick så bra inte en vått droppe . och nu ser vi hur dena natt går :) jag skulle inte bli besviken eller arg på theo om han kissade på sig ... jag skulle snarare bli omtänksam och förklara att det kan hända men att han kommer lära sig hålla tätt hela nätter när det gått ett tag!

Nä nu ska jag mysa i soffan en stund inann de blir sängen och sova sött <3