...

ingen dag är den andra lik verkar det som.
natten mot idag sov Ludvig hela natten, vaknade tilloch gnällde och jag hämtade honom till våran säng för han brukar alltid äta. men inte inatt han somnade om när han kom i våran säng och vaknade sedan inte förns vid kl 7  jag var då sjukligt chokad. har han sovit hela natten utan att äta? och ja det hade han.

sedan har han bara somnat om när han ätit och knappt gjort något väsen av sig alls.
det har varit en lugn dag för min del för när vi lämnat theo på dagis, så åkte vi med älsklingen till stan.
Jag & Ludvig har gjort stan idag ;P han sov dock hela tiden i vagnen, vaknade när vi var hemma igen.
Vi var till min optiker och hämtade ut mina provlinser, då jag har fått förändrad syn så mina nya linser jag hämtade ut inte alls passade :( såg bra på nära håll men inte långt. Men dom nya nu verkar bättre mina ögon måste vänja sig lite först nu. Hoppas det blir bra nu :) jobbigt att inte kunna se normalt.
Sedan var vi in på babyproffsen och köpte lite behövande saker, dock så var det jag åkte dit för att köpa slut :( behöver schampo till ullfällen då jag lär tvätta den. men den var som sagt slut.

Sedan gjorde jag något drastiskt ;)
jag har klippt mig och det är numera kort, eller ja mycket kortare än jag är van vid.
hon som klippte mig frågade om jag inte skulle ångra mig då ;P hehe men jag sa att det växer ju ut igen isåfall.
jag är så less på att ha samma frisyr hela tiden och att det sedan växer ut mera och det slutar med att jag har luggen uppsatt och håret utsläppt eller uppsatt :P ... nä nu ville jag göra nå annorlunda. har aldrig haft så kort hår som jag har nu vad jag kan minnas :) men jag är nöjd. det kommer kännas bra att inte svettas i håret ;)

Ludvig har vart så duktig idag :) han har inte alls skrikit och bråkat med mamma. enbart sovit och ätit, någon vaken stund med jollrande och leende :) och vilken mamma njuter inte då? :)

Och jag vart dygnsur när jag sprang till dagis för att hämta theo idag med :P
men när vi gick hem så sken solen upp igen och vi köpte glass på pizzerian ;) det gillar theo.
sedan har vi enbart vart hemma, vilket kan vara skönt det med.

Nu sover barnen och vi ska bege oss mot sängen strax.
Hoppas ni haft en bra dag ni med :)

värme bölja ...

vilken värme vi fått nu. det är underbart men jag klarar inte av att vara ute :P
känner mig som en klimakterie kossa ;) svettas för inget behöver inte ens anstränga mig haha.
att ha så mycket hormoner i kroppen ännu är just nu inte roligt alls, det påverkar mig för mycket.
mitt humör gör mig till en galen kvinna ... mitt tålamod har gått och gömt sig verkar det som.
eller så har jag aldrig haft något!

idag kom min lilla theo hem från sin pappa och det var jätte mysigt i början men efter bara ca 1 timme så var det som vanligt igen med tjafs, bråk, och elakheter :( jag vet inte hur jag ska säga detta men jag känner mig som en väldigt misslyckad mamma just nu. tänk att jag inte ens kan få ha en dag, EN DAG utan att behöva bli arg eller ledsen för att min son inte lyssnar på mig. det spelar ingen roll om jag är lung, höjer rösten lite eller blir riktigt förbanna (när han gör något riktigt dumt) så lyssnar min son inte på mig för en femörings skull. alltså jag mår verkligen inte bra nu. jag känner mig på bristnings gränsen, och jag vet att det är enbart jag som kan få han att lyssna på mig igen , ingen annan kan få han att göra det åt mig.

hade min faster och hennes man här på belsk på fm inann theo kom hem, vi fikade, pratade och så hade dem med sig presenter till Ludvig som dom köpt när dom var i ullared :) jätte fina saker, 1 mysdress med alfons åberg, 1 tröja med tryck, 1 bitring/skallra, 1 snuttefilt och 1 sätt med påslakan och örngott till vagnen (blir kanon i vinter). Så tack så mycket ännu en gång :)

Jag tog och packade ihop lite snabb och begav mig till bussen med barnen, så åkte vi hem till barnens mormor.
jag var då så less på att bli arg på theo, och slut av att lillen aldrig är nöjd :( jag måste stå på mig och be dem göra en grundligt koll på Ludvig vid bvc/läkar koll för han kan inte bajsa och då har jag gjort allt dom sagt åt mig, Först köpte vi "sempers magdroppar", men de gav ingen verkan så då köpte vi " sempers ersättning mot förstoppning" som enbart finns på apoteket. och nu är den förpackningen slut och han har inte bajsat en enda gång av sig själv sedan dess, jag får alltså ta febertempen och reta lite försiktigt i ändan på honom och böja lite med benen så till slut kommer de ut ett lass som legat ett par dagar :( ... sedan masserar jag magen dagligen. Han fiser utav bara den hur mycket som helst och det luktar värre än en karls skitar kan jag lova.
men han kan enbart bajsa om jag hjälper honom och om benen är uppåt lite mot magen :(
jag vill veta vad som orsakar detta och varför det inte hjälper :( jag mår ju dåligt och blir mera hysteriskt av att ha en unge som jag lär bråka med och en som enbart skriker och aldrig är nöjd :( det är jobbigt och jag får aldrig en lung stund .

Vill bli den mamma jag vet att jag brukar vara, lung och hjälpsam.
vill inte vara det monster jag blivit :(
jag mår inte bra av det här och kommer bryta ihop en dag , vem skall då ta hand om mina barn när jag bryter ihop?!

uscha nu orkar jag inte skriva mera idag ... nu ska jag bara ta de lungt i soffan och njuta av att båda barnen sover äntligen och jag får lite egen tid.


Söndag.

Idag är det sista dagen på dena vecka och en av våra svenska "stor-helger" är över.
Har haft en bra och lyckad helg, men inte alls många måsten.
Igår var enbart hemma och hade en "slapp dag" . jag och ludvig höll oss här inne och medans han sov så tog jag tag i lite små saker. Johan var ner i garget en stund och lagade theos fyrhjuling som de vart nå "haveri" med när han åkte sist. Men nu funkar den som den ska igen :)
Jag fick även ett ryck att städa badrummet, och när jag höll på där så hade jag även tvättmaskinen igång och då började det rinna ut massa vatten på golvet så fick ju rensa avloppet med ;P väldigt mysigt och skoj. Men nu är det gjort så slipper göra det på ett tag igen nu!

På kvällen igår myste vi i soffan framför en film :)
sedan vart det sängen, vi var båda trötta fast vi knappt gjort något.

Idag har vi vart iväg till affärn en sväng.
Vi fick besök utav Johans arbetskamrat samt hans sambo och dotter :)
hans dotter och theo går på samma förskola, dock inte samma avdelning. Men dom är i samma ålder med.
tyvärr var ju inte theo hemma, men dom får leka en annan dag vi ses istället :)

När vi sedan på efm efter dom åkt hem ställde oss och lagade mat så ringde Markus & Maria och frågade om vi inte ville följa med till "interpool" och äta. så vi bestämde pss för att följa med pch göra matlådor utav maten vi höll på med :)
var trevligt att få komma ut och äta, samt att umgås med vänner är aldrig fel.
Vi åkte sedan till mc donalds och köpte glass ;) eller jag och maria ville ha glass hehe.

Ludvig är faktiskt väldigt lätt att ha med sig ut :) han är lugn och sov nästan hela tiden.
fick amma och ge lite ersättning men de går så enkelt och bra så man märker knappt av det.
det är värre när man är ute och går eller liknande och han vaknar och vill äta ;) men de löser sig alltid.

Nu har vi tittat på film och älsklingen är trött och vill sova.
men ludvig börjar vakna till nu och skall äta sista målet före jag får sova så ska ta det nu och sedan krypa ner i sängen jag med.

Hoppas ni haft en bra vecka :)