helgen <3

Dåligt med uppdaterande från min sida nu :( dock kan de lätt bli så när man har fullt upp mest hela tiden.
men jag ska se till att bättra på mig lite och blogga mera.kan dock bli korta men flera inlägg isåfalla :P
det känns inte som någon läser min blogg ens :P så får se se hur allt kommer bli. jag skriver ju bloggen för min egen skull, få skriva av sig och även för att uppdatera för er som läser.

Har vart en fullspäckad helg med många roliga äventyr ;)

I fredags var vi först till bvc med Theo han vägde 15kg och var 97.5cm lång :)
var hans 3års kontroll då frågar dom även en hel del om språket mm men hon hörde ju själv att han "pladdrar"på som bara den :) så hon sa att han var jätte duktig!
Efter det åkte vi till åshammar och skulle lämpa av marcus bil som stått på johans jobb.
vi var kvar där i ca 30min iallafall, jag höll på att dö av panik när vi gick runt på gräsmattan och jag nästan klev på en liten orm :P jag är livrädd för alla spindlar, ormar å småkryp .
nog att de va en liten snok men ja vart livrädd ändå :P marcus tog upp den så ja knäppte kort på den.
ska visa bilder sedan :)
vi for sedan vidare mot forsbacka där johan skulle kolla på en krockad BMW som han ska ta motorå delar från till den andra BMW:n han har stå på jobbet så han får ihop den och anntingen säljer eller vad han nu har förplaner.man vet aldrig för kommuniktationen om bilar går nästan jämt förbi mig :P han äger nu 5 bilar :P
sedan for vi hem duchade och bytte om=) åkte till min pappa och lämnade theo där han har fått tillbringa helgen!
sedan vart det hem och blev upphämtade och hem till en av johans jobbar kompisar som fyllde 50år :)
hade en jätte trevlig dag i fredags :)

I lördags började dagen kl 06.00 då klockan ringde :P vi blev upplockade runt 7 av marcus å maria.
då började våran resa mot eckerö linjen :) väll framme vid båten gick vi raka vägen in i taxfree:n och handla på oss :P började dricka å mera vart de under dagen. Hade så sjukt kul :) framme på åland så åkte vi till mariehamn å spelade golf, åt god mat och njöt! blev mera åka bil runt på åland för att fördriva tiden inanna vi skulle åka hem igen! hade verkligen en kanon dag och det var väldigt roligt =)
inhandla hem en del drickbart och godis till lilleman ;) sedan vart det en parfym åt mig å så köpte jag en till älsklingen med!

Igår fick vi sovmorgon ;) åkte till lager70 vid insjön, men de va ingen höjdare alls. så vi for tebax in till borlänge å gick runt i kupppolen och hitta lite snygga kläder som jag inhandla.samt en mössa på stadium ;) är ju så kallt på mornarna när man cyklar till jobbet :)  så efter vi kommit hem åkte vi till bomhus och hämta upp theo sedan till willys och storhandla! när vi kom hem gjorde vi ordning mackor med skagenröra och mös till en film " i taket lyser stjärnorna" den va verkligen bra..fällde några tårar under filmens gång.

mera uppdate om idag kommer senare :)